P-böter

image87

Efter en lång arbetsvecka nere i Dalarna skottade jag på lördagen fram min bil som stod parkerad vid jobbet på Frösön. Jag fick inte direkt någon belöning för väl utfört arbete om man säger så....

Lapplisa: Hade det ändå inte räckt med en lapp?

Vinterhelg

Jag slutade tidigare i fredags och åkte 22:an på ÖSK med Atterhagen. Nypistat och finfint väder.

Jag upptäckte då nyuppkörda skoterspår för skidorientering vilket gjorde mig sugen. Efter lite forskning på kvällen lyckades jag få fram att det var träningstävling på lördagen. Givetvis stod jag då på startlinjen. Skidorientering är förbaskat skoj när förhållandena är de rätta. Det gick oväntat bra för mig. Några mindre missar på slutet bara då jag började bli trött.

Idag har jag varit i Vemdalen och åkt slalom hela dagen. Tror att det var den finaste skiddag jag någonsin upplevt. Inga köer, lagom temperatur, vindstilla, nysnö och solsken! Jag är så lycklig! Men trött i bena....

image83

image84
Teamet

image85
Glassar i solen.

image86

Nu väntar några dagar med jobb i Dalarna.

Lofsdalen

I helgen har jag  varit i lofsdalen och hälsat på Lenita, mitt ex som numera är liftvaffe.

På lördagen åkte jag slalom medans hon satt inne och spelade yatzy med sina kollegor hela dagen. Verkar vara ett soft jobb det där :) De påstod att de hade jobbat hårt de senaste veckorna när det varit mera folk. Ska man tro på det?

Enligt
snörapporten är det mest snö i hela sverige i lofsdalen just nu. Hela 115cm.

image82

Idag har jag förflyttat mig hem till Östersund.

Jag stannade i Åsarna och tittade på TV när Kalla vann Tour de Ski. Jag trodde inte att hon skulle klara av det, speciellt inte då hon i början av loppet tappade tid på finskan. Men sen var hon plötsligt ikapp. Och rycket gjorde att jag fick rysningar och började gråta av lycka. Vilken tjej, tror inta att ngon idrottsprestation har berört mig så mycket tidigare. 
Jag blev bara tvungen att åka en sväng själv. Tig ett varv på kyrkspåret i Åsarna då det var närmast till hands. 

Nu ska jag jobba här hemma i österdund en hel vecka. Till helgen vill jag åka slalom igen. Någon som vill följa med?

Kram 

Nyårsfest

Jag bestämmde mig i sista stund för att skåla in det nya året i Östersund. Det ångrar jag inte idag. Det blev en kanonkväll.

Vi började med trerätters middag hemma hos mig. Maten blev riktigt lyckad med tanke på hur snabbt den fixades ihop.

image81

Vi drog sedan vidare till skidfesten på travet. Grymt kul! Tusen tack till de som fixade. Och tusen tack till syskonen Ojala. Ni utsrålar så mycket energi att jag blir alldeles glad och pigg bara av att vara nära er.

Idag har jag suttit och grinat i soffan framför skidåkningen. Kalla är helt enkelt för bra! Jag kunde inte hålla glädjetårarna borta.

-Nytt år, Nya möjligheter