Äntligen snö!

Äntligen har det kommit snö.

I fredags åkte jag och storebror upp till stugan i grönklitt. Åt god middag och hade det trevligt. Kvällen blev än bättre när vi upptäckte att snön vräkte ner när vi gick och la oss.

Lördagen började jag med att lösa ut mitt årskort till liftarna sedan var det bara att bege sig ut i backarna. Till min stora besvikelse var det ingen som tittade på liftkortet på hela dagen. Visserligen var det bara 2 backar öppna och vi var nästan ensamma om att åka i dem....
Det var inte mycket öppet och backarna i Grönklitt är korta men de var SUPERFINA.

På eftermiddagen ville Pär ha mig med ut och åka SVETTSKIDOR (utrycket myntat av min systerson Jesper) men jag vägrade. Stannade inne och pluggade istället. Ska jag vara ärlig kollade jag mest på TV och sov...

Storebror lämnade mig ensam i stugan efter att ha sett att vädret skulle bli dåligt. Han är ju fan värre än farsan. Varför börja deppa över morgondagens väder innan man ens sett hur det är.

Imorse när jag vaknade blev jag lycklig. Hade kommit mer snö under natten än jag vågat hoppas på (ca 2dm). Det blåste dessutom inte storm som de utlovat på väderleksprognosen. Började med snöskottning och sedan begav jag mig till slalombacken.
Tyckte att det var lite folk i backen igår men idag vär det ännu mindre. Jag var ENSAM!  Efter att jag åkt några åk fick jag sällskap av en snowboardtjej. 
Nysnön gjorde att det gick tungt och att snökanonerna stod och sprutade kallvatten på en i liften gjorde inte upplevelsen bättre. Jag tröttnade ganska fort och begav mig tillbaka till Mora.

Imorgon har jag TENTA på den tråkigaste och mest meningslösa kursen jag någonsin läst. Hoppas verkligen att jag klarar den så jag kan skynda mig att glömma allt.