Hatar sommartid

Usch vad jag hatar sommartid. Förra veckan var det så lätt att ta sig upp när klockan ringde strax efter 6. Solen sken in genom fönstret och man kunde med lätta steg skrutta iväg till jobbet. Omställningen till sommartid har gjort att jag tvingas gå upp före solen :( vilket inte är alltför lätt... 

På förmiddagen åkte jag en sväng på skaren. Tittade på ett berg i Orsa som kanske kan bli aktuellt att bygga en vindkraftanläggning på. Inte för att det var så akut att göra denna koll men det gäller ju att passa på när snön och vädret är på topp.

Sedan har jag suttit inee och tittat ut på solen. Jobbat och sedan suttit kvar och pluggat lite. Nu ska jag nog knalla hem.

Kram på er 

Vår, slalom och skarskidåkning

Vårvintern är fantastisk.

I helgen har jag varit ute mycket vilket jag mår bra av. Lördagen började med sovmogon, sedan en sväng på PEAB:s fisketävling. Fick inge fisk så jag år korv istället. Sedan drog jag och syrrans grabb Jesper till slalombacken. Det var kalasfint. Synd bara att backarna i Grönklitt är så korta.

Idag gick jag upp tidigt och drog ut på skaren med brorsan och Janne. Blev en tur på drygt 2 timmar vilket gjorde min otränade kropp ganska tom. Fyllde på med lite kaffe och mackor med hästkorv på och drog sedan på mig mina nyinköpta toppbestigningsskidor och besteg det höga mäktiga Råtjärnsberget. Plockade av stighudarna och glassade runt i slalombackarna ett tag.
Nyskidorna fungerade prima. Nu är jag sugen på någon riktig toppbestigning. Kanske en sväng till Norge nästa helg.