Hääälg!!!

Jaha då var denna arbetsvecka slut. Skönt! Måste ladda batterierna... Igår kväll var jag helt säker på att jag skulle bli dödssjuk men jag var nog bara riktigt trött trött.

Jobbet har varit ganska slitsamt denna vecka. Har varit ute och flängt från tisdag till fredag. Igår höll jag ett föredrag om vindkraft i 1½ timme. Idag har jag varit ute i skogen och sprungit runt med en skogshuggare.

Jag hann med en sväng förbi verkstaden och glasmästan efter jobbet idag..... 1200 spänn för att byta framruta och 3800kr för att byta spindelleden på vänster framhjul. Hmmr dyrt med bil :(


Nä nu ska jag bara njuta av att vara ledig. Vinet är uppkorkat och kalvfilén ligger i stekpannan. Mums.


Jobb

Jaha idag har jag jobbat hela dan..... från morgon till kväll.... inte så kul att skriva om kanske.... men jag trivs med mitt jobb. VARIERANDE

Jobbade på lite själv imorse. Sedan har jag varit i Bollnäs hela eftermiddagen/kvällen på samrådsmöten om en stor Vindkraftanläggning här i Hälsingland. Nu sitter jag på ett hotellrum och försöker lugna ner mig lite.

Imorgon blir det att delta på ett seminarium om planering och exploatering i Gävle. Ska lyssna och lära för på torsdag ska jag hålla i ett liknade möte själv i Borlänge.

Är imponerad av min tjej som cyklat runt Siljan idag i detta väder. Själv har jag bara varit ute 10minuter och höll ändå på att frysa ihjäl.

Kram o God natt

oktobersprinten

oktobersprinten


Skidtävling

Började dagen med att springa en runda tillsammans med brorsan och L. Var ute i imponerande 1.45. Ganska nöjd faktiskt. Längsta passet på väldigt länge.

Sedan blev det snabbdusch, fika och iväg till skidstadion för att heja fram alla skidåkare på oktobersprinten. Det var ganska skoj att titta. Träffade många gamla skidkompisar.

Skönt att bara stå där som publik. Frågorna om hur mycket jag tränar m.m. börjar också avta.

Ikväll blev det mat på China. Gott, Gott men Dyrt, Dyrt. Synd annars skulle vi nog äta oftare där. Gardiner på kontoret fick jag också upp ikväll men tyvärr gick jag bet på att sätta upp min hylla.

Kram


Blogg

Det tar emot rejält..... har ju varit motståndare till det här med blogg. Jag vet inte riktigt vad jag varit motståndare till men det känns fel... kanske är det namnet. Jag kallar det dagbok istället.

Jag har nog skaffat den här dagboken mest för min egen skull. Kul att skriva ner vad man gör och kunna spara nån bild från fina tillfällen. Så att man ser att man gör något. Sen är det ju naturligtvis kul om man kan glädja någon annan på samma gång.

Idag har jag haft en riktig slappdag. Tog det lugnt i morse. Sprang sedan en sväng med brorsan och ikväll har jag varit på hockey. Mora fick stryk av Skellefteå. Det var en bra match men jag tycker att Mora spelade bäst, de hade iallafall flest målchanser. Men men.....