Mallis

Lagger har in en liten halsning fran Mallorca. Vi har det superbra! Solsken och 25grader varmt. Har fatt ordentlig cykelbranna pa bara 2 dagar. Igar cyklade vi en tur pa sodra delen av on. Idag blev det en svang pa 6h mitten av on, imorgon ska vi langre norrut. Problemet ar nu bara att turerna blir allt langre for att hitta outforskad mark. 

Hoppas att ni har det bra dar hemma. Bilder kommer nar jag kommer hem.

Gracias  


Orienteringspremiär

Våren håller i sig. Ikväll blev det parkorientering! Gick ganska bra. Lyckades stressa självaste Berra Nordkvist till en bom :)

Vår

Våren har kommit till Östersund. Jag tog premiärturen med racern nu ikväll. Överallt såg jag människor som desperat försöker komma iform till beach 2008.

På fredag drar jag till mallis :)

Vålådalsloppet

Igår gjorde jag comeback i skidpåret! Åkte Vålådalsloppet i strålande solsken. Det var verkligen kanonkul. Bra gick det också! Jag trodde att det skulle bli väldigt slitsamt men jag orkade hålla relativt hög jämn fart hela vägen. Blev 31:a vilket jag är väldigt nöjd med.  

Resultatlista

image125
Efter loppet var det afterski vid "badtunneland". Trevligt

image126
Solen värmde!


Tack Jerry och Vålådalen för ett fint arrangemang. Jag återkommer gärna.


Finväder

Väderprognosen för helgen sa att det skulle bli dåligt väder. Jag gav då direkt upp planerna på fjälltur. Men helgen har bjudit på superväder. Riktig vår! Man ska inte lita på väderprognoser.

Igår blev det en löprunda med Hampus (lite ont i bena idag).

Imorse vakna jag av att solen lyste in. Kallt verkade det också ha varit under natten så jag åkte till Brattåsen för att åka lite skidor på skaren. Fantastiskt fint. Första gången jag var där, men garanterat inte sista gången.

image122
Åkte till Löfsåsen


image123
Kaffe och våffla i solen för 30kr. Vilken fynd!

image121
70cm snö kvar. Kanske hinner man åka nån mer tur innan den försvinner...

image124
Igår köpte jag en ny liten resväska. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den. Passar den mig? Cool? Snygg? Ful? Kommentera gärna! 

Nästa semester bokad...

Om tre veckor drar jag till Mallis och cyklar med Robin. Nice!

image120

-Räknar ner