Satans jävla otursdag

Det här är inte min dag. Jobbilen har pajjat så det kommer att kosta minst 10papp att fixa plus kostanden att åka bärningsbil 15mil. Totalt bortkastad dag....

OK vi tar det från början... Vaknade utvilad före klockan, kastade i mig lite fil med "nyttig" muslie och drog iväg. Dagen till ära skulle jag köra upp en kompressor till Sveg där vi idag skulle göra en provborrning. Fick en mindre chock när jag kom till uthyrningsfirman och såg mackapären som jag skulle transportera. Den var stor, rätt tung och hade max tillåten hastighet på 30km/h.

Jag funderade inte så mycket utan drog bara iväg. Valde småvägar för att undvika trafiken och polisen. Gick riktigt bra att ta sig dit faktiskt men väl framme skulle jag försöka vända ekipaget. Det var geggigt och gick tungt. Bilen fick slita. Efter en stund fungerade inte bilen mer. KOPPLINGEN VAR HELT SLUT.

Killarna som skulle borra kom och de satte igång medan jag letade efter bergningsbil. De hann bara börja så sprutade det hydralolja från borren. Även den hade pajjat!!

Det var bara att lägga ner. De åkte till Östesund och hämtade reservdelar och jag åkte bärgningsbil hem.

Nu står bilen på verkstan, kompressorn i Sveg, provborrningen är ej genomförd och jag sitter uppgivet i soffan.

Jag har nyss varit och köpt en trisslott för att se om oturen hade släppt..... Gissa om det var vinst?

Morgondagen blir lång... tenta på fm, möte i Vansbro på em och sedan bör jag nog hämta kompressorn i Sveg om de hunnit fixa bilen

Kram

Lugn helg

Jaha snart är helgen över...

Länge sedan jag tagit det så lugnt. Har typ inte gjort nått alls. Tråkigt... men kanske nyttigt. Känner mig ganska utvilad!

Jaha. Vad har hänt sen sist då!? En hel del... Men ändå INGENTING.

Jobbet känns iallafall riktigt bra. Har i veckan blivit utsedd till projektledare för uppförandet av ett vindkraftverk i Sveg. Låter kanske inte så stort men projektets budget är på ca 30miljoner. Dags att visa vad man går för.

Träningen går inge vidare. SÅ tråkigt att vara ute själv. Tog fram cykeln idag men då började det regna så det blev en kort sväng.

Festsugen! Festar betydligt mindre nu än när jag var aktiv...

Kram  

Hej. En Botan?

Ojoj tiden bara rullar iväg. Påsken har passerats. Lyckades koppla av ganska bra då tycker jag. Började helgen med familjen och var sedan en sväng upp till Jämtland. En hel del skidåkning hanns med...

I fredags hade vi begravning för farmor. Hon dog för en månad sedan men det var kö till kyrkan så begravningen har fått vänta. Skönt att få ta farväl. Har väl gått och väntat på det i många år då hon varit senil och inte kunnat leva något värdigt liv sedan farfar dog 1999.

Jobbet är stressigt men kul. Vi har kommit igång med bygget på Röberg på allvar nu. Roligt att vara ute i verkligheten och inte bara sitta framför datorn hela dagarna.

Ikväll har jag varit på en "ekologisk afton" som arrangerades av folkhögskolan. Informerade om vindkraft och försökte även sälja lite andelar i kommande projekt.
På vägen hem svängde jag förbi järnvägskiosken för att köpa en pizza. Hann bara komma innanför dörren så ropade pizzakillen. Tjenna grabben. och innan jag hann öppna mun frågade han om jag skulle ha en Botan som vanligt. Nu tänker ni säkert att jag är stammis där men jag har faktiskt inte varit där på flera månader. Hursomhelst hade jag tänkt köpa en Botan men jag ångrade mig snabbt och tog en Calzone istället :)

Kram och god natt

Säsongspremiär

Vaknade tidigt imorse av att solen lyste på mig. Skönt att vakna så trots att det är söndag.. Låg länge och våndades över vad jag skulle hitta på denna lediga dag. Bestämmde mig tillsist för att börja med att gå upp... Lyckades sedan bestämma mig för att åka till Fryksås och göra säsongspremiär i skidorientering. Mora arrangerade klubbmästerskap, men blev lite besviken när jag kom dit och var ensam om att åka långa banan. Det var dock väldigt roligt ändå. Och finare utsikt får man leta efter. På fredag ska jag dit igen. Pappa bjuder på påskmiddag på hotellet. Längtar!

Efter skidorienteringen tog jag några åk med slalomlaggen i backen. En hamburgertallrik hann jag oxå med att sätta i mig. Nu är jag tillbaka i mora. Sitter på kontoret och pluggar lite.