jul

Jaha då var julen över. Hos syrran på julafton och middag hos mor o far på juldan. På juldagskvällen hann vi med en rejäl TP-omgång med Hinken, Lejon och HalvAxel. Kul kul. Speciellt eftersom HalvAxel bara fick omöjliga frågor och bara blev surare och surare.

Nu väntar jag verkligen på snö. Vill få lite riktig vinterstämmning. Behöver träna inför Chamonix vecka 5.

Idag har jag haft en riktig "slappdag". Har försökt plugga men det gick inge bra så jag sov istället. Ska ta nya tag med pluggandet imorgon.

Har börjat fundera på att flytta norrut igen... Letar lägenhet i Östersund. Någon som har nått bra tips??

Nyår är fortafarande oplanerat. Vill vara där snön är....

KRAM på er 

Förkyld

I torsdags åkte jag och Lenita upp till Ramundberget för att få lite vinter. När vi kom fram var det minusgrader och såg ut att vara mycket snö:)
Vi somnade ganska fort och sov skönt tills vi båda vaknade av ett rejält brak. Vi konstaterade ganska fort att det var all snö som ramlat av taket.  Det var morgon och termometern visade +5grader. Snön hade sjunkit ihop rejält under natten och det vara bara blankis ute på vägen.
Vi harvade oss trots detta runt Klinken (12km) på skateskidorna.

Lördagen tillbringade vi i slalombackarna. Lite isigt, kallt och snöigt men vi härdade ut nästan hela dagen (Så illa tvugna när man betalat dyra pengar för liftkort). Riktigt nöjd med slalomskidorna jag köpte i våras. På kvällen var jag rejält trött och näsan började rinna.

I morse hade jag ont i hela kroppen och var rejält förkyld. Med andra ord ingen skidåkning. Skjutsade Lenita till Åsarna och fortsatte sedan ensam tillbaka till Mora. Hoppas jag inte blir sämre än att jag kan jobba i veckan. Jag ska till Ludvika och medverka på besiktning av 5 vindkraftverk tisdag till torsdag.

KRAM