Onsdag

När skidskytte VM tog slut blev det alldeles tyst och stilla i Östersund. Till och med vintern tog slut. Bara halt och blött överallt.

Jag drog till Stockholm. På Arlanda Express fick jag visa leg imorse. Denna gång för att bevisa att jag verkligen inte är äldre än 25! I julas fick jag ju visa för att de trodde jag var under 18 när jag köpte glögg och nu det här! Snacka om att mogna snabbt.

Häromdagen var det någon som anklagade mig för att vara slarvig. Jag började då fundera lite och kom fram till att jag har gjort en hel del slarviga/halvförvirrade saker på slutet. Bestämmde mig för att det måste vara slut på det nu. I eftermiddag när jag checkat in på Bromma saknade jag helt plötsligt min mobil.... Letade överallt. Bad en kollega ringa på den utan resultat. Sprang runt inne på hela flygplatsen och frågade utan resultat. Jag hade glömt den på flygbussen!
Så nu sitter jag här ensam på ett hotellrum på Öland utan telefon... Skitkul.

Telefonen har dock kommit tillrätta igen... Jag ringde nyss till den och då svarade en kille som hette Peter. Han hade hittat den på flygbussen till Arlanda! Finns tydligen ärligt folk även i Stockholm.

-En som verkligen måste skärpa sig


VM

Skidskytte VM har pågått hela veckan. Roligt som tusan! Jag har varit på nästan alla tävlingar. Riktigt bra stämmning men tråkigt att sverige inte har fått nån medalj ännu. Nu är det bara 2 chanser kvar. Ska damerna skrälla på stafetten eller kan Ferry få till det ordentligt på morgondagens masstart!? Jag håller verkligen tummarna!

Syrran o Janne är här och hälsar på. Ikväll blir det krogshow och galej natten lång.

image98

image100

image101

Kram

Semesterbilder

image88
Första dagen i Dolomiti Superski i Italien

image89
Solen värmde gott när vi åkte SellaRonda

image92
I mitten av veckan förflyttade vi oss till Österrike

image93
I Ischgl gick vi på tur en dag

image94

image95
Vi var ju bara tvugna att besöka Heidelberg hyttan så mor och far skulle bli nöjda (de var
där på sommaren för några år sedan).

image96
Sista helgen var vi på König Ludvig Lauf och hjälpte moringarna

image97
Jag fick en Mora mössa :)

Alpsemester

Efter 10 dagar i alperna är jag ganska trött och nöjd. Ska bli skönt att åka hem imorgon. Speciellt när jag hört att det är fint vinterväder i Sverige.

Började semestern med att hjälpa till på Marcialonga förra helgen. I veckan blev det slalom i Dolomiterna och Ischgl med storebror. Kanonfint! 
Idag var det König Ludvig i Tyskland. Moringarna som jag hjälpt med vallning och drickalangning har åkt bra. Elin blev 2:a förra helgen och vann idag. Grabbarna var runt 10:e platsen båda helgerna.

Riktigt kul att vara med ute på tävlingar igen.. men jobbigt... Är redan nu sugen på att följa med någon mer helg.

Återkommer med bilder senare.

/J