onsdag 19:e sep

12-13 timmars arbetsdag börjar bli normalt... hrrm kanske inte så bra det

Idag blev det 70mil bil för att ta några kort. Hoppas verkligen att de kommer till användning. Åkte söderut tidigt imorse. Gick riktigt bra då det var finväder. 5 minusgrader, frost och solsken. Så vackert!

I natt sover jag hos brorsan i Mora. Morgondagen är fortfarande oviss. Men det blir nog utejobb. Kankse kan jag också ta mig hem till Östersund igen.

Låång helg

image65
Måndag morgon och man vaknar upp och tittar ut. Se det snöar! Snön börjar lägga sig nästan överallt. Skönt att man bara ska sitta inne på kontoret hela dagen. Undrar hur mycket snö det är i fjällen....

I helgen har mor & far varit på besök. Jag tog ledigt i fredags och började med att fixa lite hemma. Sedan blev det shopping när morsan kom. Gardiner till vardagsrummet och en ny stor kudde till soffan var några av inköpen.

image66

På lördagen åkte vill till Åre. Det blåste storm så vi tog oss en promenad i sluttningen bland fjällbjörkarna. Sedan blev det bad och bastu på HolidayClub. Bara att ta sig in och få ett skåp var ett projekt i sig. Men vi lyckades tillslut. När vi hade plaskat färdigt åkte vi tillbaka till Östersund och åt fin middag på "En liten röd". Det var gott och trevligt.

Igår när päronen åkt hem ställde jag upp på DM i MTB. 2x10km. Riktigt skoj faktiskt även om jag gick ut alldeles för hårt. På kvällen hann jag även med att smaka på de muffins som jag så länge frestats av. 

Nä nu måste jag jobba 

Jobb, jobb, jobb....

Jag har mest jobbat sedan jag senaste inlägget så jag har inte så mycket nytt att rapportera. Helgen tillbringade jag i Sveg för att följa monteringen av det vindkraftverk som jag är projektledare för.

image64

Även denna vecka kommer jag mestadels vistas nere i Dalarna. Men till helgen hoppas jag på lite längre ledighet i Jämtland med besök av mor & far.

Bullbak

Lisa kom och hälsade på mig i stan idag. Vi började med att se på friidrott men då både Emma och Kajsa rev ut sig samtidigt som spjutkastarn kastat färdigt fick vi nog. Bestämde oss för att göra något kreativt. Det fick bli bullbak.

image60
Lisa lärde mig alla knepen

image61
Ju fetare desto godare

image62
I ugnen svällde de upp till megasize

image63
De blev alldeles underbart goda.

Hampus och Martina har varit här och provsmakat.
Nån mer som vågar? Än så finns det bullar kvar. Först till kvarn.

Lördag 1:a sep

Började dagen med en runda på stans möbelaffärer på jakt efter ett soffbord.

image58
Jakten blev ganska lyckad och nu står det på plats. Jag
hittade även en sänggavel med hyllor som föll mig i smaken
men priset på denna måste jag smälta ett tag...

Shoppingen tröttnade jag rätt fort på... Pratade med Lenita och fick veta att hela världen hade gått under. Jag bestämde mig för att försöka muntra upp henne lite. Handlade lite mat och drog till Åsarna. Tog med Lenita till Trångforsen och wokade lite mat.
Jag tror att jag lyckades få henne på lite bättre humör. Vi plockade sedan kantareller och bakade chokladbollar. En ganska lyckad dag!

image56

image57
Mästerkocken



image59
Jag fick nya tapeter i sovrummet i fredags.
Blev bättre än förrut iafl....