2007

Jaha ytterligare ett år har gått. Ett ganska slitsamt år då det har hänt en hel del...


I februari var jag med brorsan och hans kompisar Rune o Erik till Chamonix i Frankrike och åkte slalom. Kanonväder men lite dåligt med snö nere i dalen. Vi fick hålla oss högt uppe på bergen istället. Högsta toppen som vi åkte från av Aiguille du Midi 3842möh. Häftig upplevelse även om jag måste erkänna att jag var lite rädd. Nu ser jag fram emot vinterns resa till alperna med nya utmaningar

image80


Påsken bjöd på finväder och hela familjen Höök tog en skartur på Koppången och grillade korv. Detta måste vi göra om.


Under våren jobbade jag allt mer samtidigt som jag läste de sista kurserna i skolan. På något konstigt sätt klarade jag av det även om tiden för vänner och träning blev liten. I juni fick jag examen som produktionstekniker.


Jag och Lenita har gått skilda vägar. Vi var tillsammans i nästan 2½ år så det känns lite tomt ibland. Vi gav varandra en rejäl chans men sanningen är nog den att vi inte passade ihop. Inte just nu i alla fall. Tack Lenita för allt det du har gett mig! Jag har växt som människa.



Under sommaren hann jag med två fina fjällturer. Jag besteg Storvätteshågna och Lill-Stendalsfjället. Jag hade hoppats hinna med några turer under hösten också men tyvärr blev det inte så.


image15

Jag har skaffat mig en racercykel. Kom igång och cyklade ganska mycket i början av sommaren men sedan blev jag lat. Nästa år blir det andra bullar.

Furudalrunt

I juli plockade jag ur lägenheten i Mora och flyttade till östersund. Kul med en ny stad.


Under Storsjöyran hade jag lägenheten full men tyvärr var jag själv sjuk och orkade inte fullfölja denna festival.


Det har börjat bli tradition med kräftskiva vid sommarkojan i Sjöbo i augusti. Hela familjen var samlad och i år fick vi även besök av en trollkarl som gjorde mig helt vansinnig då jag inte lyckades genomskåda hans trick.


image45

Under hösten har jag jobbat mycket med uppförande av två vindkraftparker i Sveg och Vansbro. Jag är numera fast anställd i o2 Vindkompaniet som hela tiden växer vilket känns grymt inspirerande. Direkt efter nyår drar arbetet med att bygga ytterligare två stycken stora vindkraftparker i Dalarna igång. Det ser ut som att jag kommer att vara byggprojektledare för dessa projekt vilket ska bli kul.


Nu ser jag fram emot en fin vinter i Östersund. Alpsemester första veckan i februari och sedan skidskytte VM i stan.


Gott nytt år 2008
Kram

Jullov?

hrmmm får man säga att man har jullov? heter det så när man jobbar?

jaja, ledigheten började inte direkt på bästa sätt... hann bara vara ledig i några timmar innan jag började må illa. Sedan hulkade jag på toa hela natten... nu två dygn senare börjar jag återuppstå. Hoppas att jag imorgon är pigg nog att åka ner o fira jul med familjen i Grönklitt.

nu i väntan på Bingolottos uppesittarkväll ser jag på Look som har besök av Victoria Silvstedt. Så nu är jag sjukt upprörd, vilken patetisk tjej! Inte en enda mening utan något engelskt ord eller amerikanst utryck. Jag säger bara usch!

Kram

Vinterstaden

Jag bor i vinterstaden. Underbart fint med riktig vinter.

image77
Skidtur i söndags

image78

image79


Stortrivs :)

Vuxen?

Igår efter jobbet åkte jag extra till ICA kvantum för att storhandla. Kände mig mogen och trodde att jag skulle få inkassera många vuxenpoäng.

Gick runt i butiken och plockade på mig den ena vuxenvaran efter den andra. När jag köpte sallad på lösvikt skrattade jag gott för mig själv åt två tanters konversation.

Tant 1: - Åh det här med sallad på lösvikt tycker jag är fiffigt. Man kan ju blanda som man vill.
Tant 2: -Jag tycker inte om sallad!
Tystnad....


I kassan radar jag upp varorna med sträckkoden vänd åt rätt håll.
Helt plötsligt rasar hela min vuxenvärld

Kassörskan: -Kan jag få se din legitimation?
Jag: - VA! VADÅ? VARFÖR DET?
Kassörskan: -Glöggen
Jag visar legitimationen och känner mig plötsligt väldigt liten och frågande....

Sen när måste man visa leg för att köpa saftglögg?
Hur liten ser jag ut att vara egentligen?

/ Vuxen liten